Bel mij terug !

Drie op de tien Nederlanders kan uitvaartkosten niet betalen!

21 oktober 2015 no comments Bax & van Beek

Weet u dat 3 op de tien Nederlanders geen mogelijkheid ziet om de kosten van de uitvaart binnen 30 dagen te betalen als iemand in hun naaste omgeving overlijdt? Dit blijkt uit onderzoek van GfK. Als financieel adviseur schrikken wij van deze cijfers. Vandaar dat we graag hier uw aandacht op vestigen. We licht het toe:

De kosten van een uitvaart bedragen al snel ÔéČ 8.000,-. Dat
zijn bedragen die niet iedereen zomaar paraat heeft. Helemaal niet als je starter bent op de arbeidsmarkt. Dit blijkt ook uit het onderzoek: hoe jonger, hoe meer moeite men ermee denkt te hebben om de uitvaartkosten te betalen. Zo geeft meer dan een derde van de mensen tot 30 jaar aan geen enkele mogelijkheid te zien om de kosten te betalen en een kwart denkt het alleen met hulp van anderen te kunnen.Drie op de tien Nederlanders kan uitvaartkosten niet betalen!

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet er veel geregeld en besloten worden. Veel mensen hebben geen idee met welke zaken ze ineens geconfronteerd worden. En hoe zit het met de kosten? Hoe moeilijk het onderwerp ook is, het is verstandig om daar vooraf over na te denken. Als uw adviseur kunnen we u begeleiden bij het afdekken van de kosten van de uitvaart. En wij staan voor u klaar wanneer u, of uw nabestaanden, onverwacht gebruik moeten maken van de verzekering.

Join the discussion

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *