Bel mij terug !

Het kiezen van een zorgverzekering die bij u past, is van groot belang

23 september 2015 Reacties uitgeschakeld voor Het kiezen van een zorgverzekering die bij u past, is van groot belang Bax & van Beek

Wist u dat Nederlanders gemiddeld € 2.153 per persoon aan zorgkosten declareren? De hoogste kosten vinden we bij medisch-specialistische zorg. Daarbij wordt gemiddeld voor € 1.230 per jaar aan deze kosten gedeclareerd. Let op, het gaat hierbij om een gemiddelde. De een declareert dus veel meer dan de ander. De gemiddelde zorgkosten voor 65-plussers blijken bijna drie keer zo hoog als voor jongere personen.

Nieuwskrant 224Als u dit leest, zult u zich extra realiseren dat een goede zorgverzekering maatwerk betreft. Want de een heeft nou eenmaal meer medische zorg nodig dan de ander. En dan hebben we het niet alleen over de kosten, maar ook de vorm van de zorg. Welke specialisatie is er nodig en in welke regio? Deze vragen dienen vooraf goed en zorgvuldig in kaart gebracht te worden voordat een gedegen keuze gemaakt kan worden voor een zorgverzekering. Dat dit in 2014 onvoldoende in Nederland is gebeurd, blijkt uit onderzoekscijfers naar het vertrouwen van Nederlanders in zorgverzekeraars. Op een tienpuntsschaal is het gemiddelde vertrouwen in zorgverzekeraars slechts een 5,9. Wij denken dat dit lage schoolcijfer vooral te wijten is aan onduidelijkheid. Onduidelijkheid over welke zorg verzekerd is, over de beperkte vrije keuze zorgverleners en over het eigen risico. Wilt u een zorgverzekering die optimaal bij u past en heeft u hulp nodig bij uw keuze, wij helpen u daar graag bij!