Bel mij terug !

Niet alleen de prijs telt mee

11 december 2015 Reacties uitgeschakeld voor Niet alleen de prijs telt mee Bax & van Beek

Bij ons advies voor een verzekering, kijken wij niet alleen naar de premie en de voorwaarden van het product. De keuze van de maatschappij die de verzekering levert is minstens zo belangrijk. De keuze voor een bepaalde maatschappij laten we afhangen van verschillende factoren. En de premie, die is natuurlijk belangrijk, maar is er daar slechts één van.

Er zijn namelijk maatschappijen die hun winst niet of niet volledig aan de aandeelhouders uitkeren, maar verdelen over de verzekerden. Dat kan als een jaarlijkse uitkering of in de vorm van een korting op de premie. Ook zijn er verzekeraars die hun verzekerden een bepaalde mate van inspraak geven. Andere maatschappijen blinken weer uit in een snelle afhandeling van schades, of hebben een foutloze administratie dankzij een perfecte automatisering. En er zijn verzekeraars die maatschappelijk verantwoord ondernemen als belangrijkste uitgangspunt voor hun bedrijfsvoering kiezen.

Al deze factoren tezamen bepalen welke verzekeringsmaatschappij de beste keuze is. En dat kan voor u een andere zijn dan voor uw buurman, omdat u andere eisen aan uw verzekeraar stelt dan uw buurman. Daarom nemen wij de tijd om te bepalen wat voor u belangrijk is. Zodat wij u een advies kunnen geven dat echt bij u past!