Bel mij terug !

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van alle Nederlanders verzekerd is tegen uitvaartkosten. Een groot deel van deze groep mensen is onderverzekerd; de uitvaartkosten zijn de laatste jaren sterk gestegen. Wist u dat een gemiddelde crematie al snel € 4.500,- kost en een gemiddelde begrafenis zelfs € 7.000,-?

Niemand doet het graag, maar serieus nadenken over later, over hoe je begraven of gecremeerd wilt worden, is echt verstandig. Behalve dat u ermee voorkomt dat uw nabestaanden keuzen moeten maken die, vooral op dat moment, soms moeilijk zijn, kunt u ook vooraf rekening houden met mogelijke meerkosten. Dit kunt u bereiken met de juiste uitvaartverzekering.

Zo is er de natura-uitvaartverzekering, waarbij u premie of een koopsom betaalt, in ruil waarvoor de verzekeraar de begrafenis regelt. Er wordt dus bij overlijden geen bedrag uitbetaald. Doorgaans is er een soort basispakket verzekerd, waarin de gebruikelijke werkzaamheden en kosten zijn opgenomen. Uiteraard is zo’n pakket bij de meeste uitvaartverzekeraars naar wens uit te breiden.

Ook kunt u kiezen voor de verzekering van een geldbedrag. Door het betalen van een periodieke premie of een eenmalige koopsom keert de verzekeraar na overlijden een bepaald geldbedrag uit. De hoogte van dat bedrag is voldoende om een uitvaart van te betalen. Deze verzekeringsvorm geeft optimale vrijheid bij het invullen van de uitvaartwensen.

Nog kort 10 voordelen op een rij:

  1. Veel gemoedsrust voor zeer scherpe premie.
  2. Bij overlijden wordt minimaal het verzekerd bedrag uitgekeerd. Jaarlijkse winstdeling zorgt voor hogere uitkering.
  3. Uitkering is vrij te besteden, dus geen vaste pakketten. Alle ruimte dus voor persoonlijke wensen.
  4. Naar keuze premiebetaling per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.
  5. U bent levenslang verzekerd tegen een tijdelijke premie betaling.
  6. Vaak voordeliger dan zelf te sparen op een spaarrekening.
  7. Kinderen tot 18 jaar mee te verzekeren tegen zeer lage premie.
  8. Na stoppen van premiebetaling stijgt het verzekerd bedrag door.
  9. Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren.
  10. Verzekerd via ons buro, voor u een vertrouwde zaak.

button