Bel mij terug !

Veel zorgverzekeraars zijn dit jaar erg laat met de bekendmaking van hun premies

20 november 2015 no comments Bax & van Beek

Als uw financieel adviseur volgen wij op de voet welke zorgpremies de diverse zorgverzekeraars gaan hanteren in2016. Het valt ons op dat veel verzekeraars dit jaar lang op zich laten wachten. Op dit moment dat we dit artikel voor u schrijven, heeft slechts 1 verzekeraar haar premies voor
2016 bekendgemaakt. We begrijpen de reden wel waarom verzekeraars zo lang wachten: Het is voor hen interessant om zo laat mogelijk de premie bekend te maken, zodat ze eerst kunnen afwachten wat de concurrenten doen. Vervolgens kan de verzekeraar dan haar eigen premie hier zo scherp mogelijk op afstemmen.

Op zich juichen we dit toe want hoe scherper de premie voor u, hoe beter natuurlijk. De zorgverzekeraars hebben nog tot 19 november de tijd om hun premies en voorwaarden voor 2016 bekend te maken. Daarna kunnen wij als uw financieel adviseur gelijk voor u aan de slag. We vergelijken de prijzen en voorwaarden voor u, zodat er een zorgvuldige afweging gemaakt kan worden welke zorgverzekering het beste bij u past. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise, laat het ons dan weten. We staan graag voor u klaar.

Join the discussion

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *